En unik totalopplevelse – det får du hos frisørsalongen «Benoni og Rosa». Midt på Strandtorget i Tromsø sentrum finner du de ti frisørene som gir sine fornøyde kunder en opplevelse de ikke visste de hadde behov for. Her elsker de å skjemme bort kundene sine.

Vi satser på kvalitet, det er det vi er kjent for. Det skal være en helhetlig opplevelse å komme til oss, og vi gir blant annet kundene våre en deilig hodebunnsmassasje og tilbyr også flere typer extension og sminke. Vi ønsker at det ikke skal være stress å komme til frisøren, men at frisørtimen skal være et pusterom i folks hverdag, sier daglig leder Gunvor Andersen.

Benoni og Rosa delte i mange år lokaler med Kaffebønna, inntil brannforskrifter og ønske om større lokaler gjorde at de flyttet til nabobygget. Frisørsalongen fortsatte leieforholdet hos Pellerin, og deler ønsket om å skape og være del av et pulserende sentrum. De nye lokalene er dobbelt så store som de gamle, og innbyr også til større arrangement.

– Det er et flott lokale for å ha ulike kundekvelder. Vi har hatt makeupkurs her, og vi har god plass til bruder med følge i timene før en vielse. Vi har lørdagsåpent, og frisører som er rågode på brudefrisyrer, sier Gunvor. Hun er også glad for å ha større plass på «bakrommet», med stort kjøkken og garderober til de ansatte.

Salongen startet opp i 1993 og er i dag en av Tromsøs største, med ti frisører.

-Det er en styrke å være så mange her, for da kan vi hente inspirasjon og kunnskap hos hverandre. Det er alltid noen man kan spørre, og se på hvordan de gjør noe. Det er godt å spille ball med hverandre og gjøre hverandre gode. Det kan man ikke dersom man driver alene, sier Gunvor.

Den største kundegruppa er i alderen 30-60 år, men kundene er fra små barn og til eldre.Fornøyde kunder tar med ungene sine hit, og da fortsetter de gjerne. På et tidspunkt tar de med seg kjæresten, samboeren eller ektefellen hit, og dermed klipper vi mange familier også.

Navnet på frisørsalongen – Benoni og Rosa – er omhyggelig valgt ut og kommer fra en kjent Knut Hamsun-roman og er tydelig nordnorsk. Vi ønsket også et navn som forteller at det er både en dame- og herresalong, sier Line Torgersen, gründer og eier.

Strandtorget 1 totalrehabiliteres for tiden, der det blant annet bygges på to etasjer. Gjengen på Benoni og Rosa gleder seg til oppussingen er ferdig senere i år.

Vi gleder oss til byggingen avsluttes, og at både folk kan se oss og vi se ut. Når uteserveringen starter opp til våren, håper jeg at vi er ferdig med å ha en byggeplass rundt oss. Strandtorget er et fantastisk fint område av byen, og vi er glad for å være her i sentrum, sier Gunvor.

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *